Vi sätter upp hjärtstartare med hjälp av sponsorer från lokala verksamheter och föreningar.
Dessa blir presenterade på en sponsortavla som hängs vid sidan om hjärtstartaren, som tack för hjälpen.

Vi gör löpande insamlingar till hjärtstartare över hela landet. Här kan du se i vilken stad vi arbetar just nu för att sätta upp hjärtstartare. Du är alltid välkommen att kontakta oss och höra dig för om vi har en insamling i ditt område eller om du har förslag på placering för en hjärtstartare.


 

Hjärtesponsor stöttar med 6.000,- sek eller mer.
Ditt företag kommer att placeras överst på sponsortavlan med din företagslogotype eller företagsnamn i större storlek. Du mottager en “Vi støtter Kunsten at redde liv” logo att använda på ditt företags hemsida för att visa att du sponsrar lokalt. Du blir omnämnd på Kunsten at redde liv’s Facebooksida.

Huvudsponsor stöttar med 3.000 sek.
Ditt företag kommer att placeras mitt på sponsortavlan med logotype eller företagsnamn. Du mottager en “Vi støtter Kunsten at redde liv” logo att använda på ditt företags hemsida för att visa att du sponsrar lokalt.

Sponsor stöttar med 1.500 sek.
Ditt företag kommer att placeras nederst på sponsortavlan med företagsnamnet i svart färg, det finns utrymme för 40 tecken. Du mottager en “Vi støtter Kunsten at redde liv” logo att använda på ditt företags hemsida för att visa att du sponsrar lokalt.

Alla ovannämnda priser är exklusive moms.